Vakantiehuis in Dwingeloo

Vakantiehuis / bungalow in Dwingeloo huren

Dwingeloo. Een sfeervol dorp aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld.

Dwingeloo staat bekend om haar prachtige brink met de muziekkoepel en de natuurlijke waterpoel ‘de Riete’. Maar Dwingeloo is meer dan alleen deze brink.

Bungalow Dwingeloo

Kenmerken voor het gastvrije Drentse dorp zijn de veel gezellige eetgelegenheden, de Siepelkerk met zijn fameuze ui-vormige toren en niet te vergeten de prachtige natuur. Niet voor niets is Dwingeloo in 2012 uitgeroepen tot het groenste dorp van Europa.

Al met al is Dwingeloo hét ideale dorp om een vakantie te vieren. Midden in de natuur ligt Vakantiepark Zonnetij. Op dit vakantiepark staan prachtige Noorse bungalows, moderne en luxe vakantiehuizen en een groepsaccommodatie.

Kom tot rust in één van de sfeervolle vakantiehuisjes

Wilt u er even heerlijk tussenuit? En wilt u kunnen genieten van rust, natuur, gezelligheid en mooie natuur?

Dan bent u van harte welkom op ons kleinschalige vakantiepark. De vakantiehuisjes en bungalows zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht.

Zeg nou zelf. Er is toch niks beter dan na een heerlijke rit te paard of een lange wandel- of fietstocht door de natuur, ‘thuis’ te komen en tot rust te komen in één van de gezellige vakantiehuisjes of bungalows.

Vakantiehuisjes en bungalows met een landelijke uitstraling

De vakantiehuisjes en bungalows op Vakantiepark Zonnetij hebben stuk voor stuk een landelijke uitstraling. Dit komt door een combinatie van hout, natuursteen en warme kleuren.

Wilt u met z‘n tweetjes er even tussenuit of met een grote groep? Geen probleem. De vakantiehuisjes zijn geschikt van 2 tot 16 personen.

De groepsaccommodatie is geschikt voor 16 personen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld voor een familieweekend.

Dwingelderveld

Vakantie in Dwingeloo; het groenste dorp van Europa

Dwingeloo is dé ideale bestemming binnen Nederland voor een heerlijke vakantie.

De prachtig omringende natuur kent veel wandel- en fietspaden. Tijdens een lange wandel- of fietstocht geniet u van het prachtige landschap.

Onze vakantiehuisjes en bungalows liggen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit park stat bekend om de glooiende heide, bos, stuifzand en veel plassen en vennetjes.

Bent u een paardenliefhebber? Dan bent u in Dwingeloo aan het juiste adres. Heeft u een eigen paard of pony? Dan kunt u deze meenemen op vakantie. Ook kunt u een tocht maken op één van de paarden of pony‘s uit onze eigen stallen.

Vanaf uw vakantiehuisje kunt u prachtige paardrijtochten maken door het Drentse landschap. In de bossen staan diverse ‘bewegwijzeringspaddenstoelen’, speciaal geschikt voor paardrijden.

Wilt u meer informatie over onze vakantiehuizen of bungalows? Of wilt u reserveren? Neem dan direct contact met ons op.

 

web statistics